Dirk in 't Hout

Dirk in 't Hout

Fotografie boeit me al jaren en mijn fotovirus is nog steeds niet verdwenen. Ik ben ooit gestart met een compacte Kodak en uiteindelijk had ik een eigen zwart-wit doka. De doka is inmiddels helemaal digitaal geworden. Mijn voorkeur voor compacte camera’s is wel gebleven; de beste camera is naar mijn mening een camera die je altijd bij je hebt. Ook sjouw ik regelmatig met een volle cameratas als ik gericht op pad ga.

Extreme groothoeken of macromogelijkheden zijn op compact meestal beperkt en daar biedt de spiegelreflex uitkomst. Favoriete onderwerpen heb ik niet, ik richt me op wat er voor de lens komt en dat probeer ik op een “eigen” manier vast te leggen en te bewerken. In mijn fotoarchief vind je dan ook de meest uiteenlopende onderwerpen.

Wat ik leuk vind aan fotograferen in clubverband is dat je ook onderwerpen fotografeert die je zelf niet meteen kiest. Bovendien leer je van elkaar en het stimuleert me te blijven ontwikkelen.

IT (2)
it (2)
it (6)
it (10)
IT pf (14)
Herfst (1)
it (3)
it (7)
it (11)
IT pf (21)
IT7 (2) - kopie
it (4)
it (8)
VHZ 2000
IT web (10)
it (1)
it (5)
it (9)
IT pf (7)
IT web (11)