Erwin van Halteren

Erwin van Halteren

Ik fotografeer al een poosje, beter gezegd een groot gedeelte van mijn fotografie verleden schoot ik plaatjes. Ik keek niet zo goed naar mijn onderwerpen. Tegenwoordig tracht ik meer diepgang in mijn onderwerpen vast te leggen. Of het nu architectuur, macro, portret, landschap of abstract is. Ik probeer bezig te zijn met het gene wat ik wil fotograferen. Of het lukt soms wel soms niet, oordeel zelf.

Macro met technische camera vergr fact circa 20x
EvH-Spain, Andalusia, Ronda, Arena BW
EvH-USA, Detroit, church in decay
Macro met technische camera vergr fact circa 20x
EvH-Tanzania, Ruaha NP, Elefants crossing the river
EvH-USA, Detroit, old school diner
Macro met technische camera vergr fact circa 20x
EvH, Tanzania, Selous, African Scimmer
EvH-USA, Detroit, reflexions
Etihad museum outside 2
EvH-USA, Detroit, Detroit Institute of Art
EvH-USA, Detroit, Guardian building